Tarife

Plata serviciilor se face la inceputul fiecarei sesiuni, direct la Centrul CONFIDENT sau prin banca pentru serviciile ONLINE.

O sesiune de psihoterapie/consiliere/coaching/dezvoltare personala individuala dureaza in general 50 minute, iar tariful poate varia in functie de treapta de specializare a specialistului si de complexitatea actului profesional. Un tarif general este de 100 lei/sedinta de 50 minute.  In cazul sesiunilor cu familii sau cupluri, specialistul este posibil sa va propuna o sedinta de 90 minute, costul fiind aferent duratei.

Pentru a afla tarifele si disponibilitatea fiecarui specialist, vizitati pagina ECHIPA CONFIDENT, consultati prezentarile specialistilor, iar la sectiunea „Disponibilitate si tarife” puteti vizualiza programul si tarifele fiecarui specialist.

Pentru evaluari psihologice, pretul este specific fiecarei testari si fiecarui psiholog. Nu ezitati sa ne intrebati  referitor la tariful unui serviciu anume pe care il doriti.

Unii specialisti agreeaza anumite reduceri, pentru persoane aflate in situatii speciale (cu venituri salariale limitate, studenti fara venituri, someri etc.), alti specialisti ofera pachete de sedinte cu reducere etc.

Cereti la CONFIDENT orice informatii va intereseaza despre tarife/reduceri/pachete de servicii si va raspundem bucurosi.