Mihaela CovtunPsiholog

Mihaela-Covtun
Specializari
  • Consultanta psihologica
  • Evaluare psihologica
  • Interventie / asistenta psihologica
  • Terapie de scurta durata
  • Logopedie
  • Managementul Furiei (Tehnici de relaxare)
  • Tulburari de comportament (comportament opozant, hiperactivitate)
  • Terapia ABA
  • Terapie ocupationala

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor m-am dedicat profesiei prin cursuri si specializari: Psihologie clinica,Interventii si terapii de scurta durata focalizate pe problema,Tehnici si metode de interventie comportamentala, Consiliere in dezvoltare personala, Dezvoltarea limbajului la copii-logopedie, Formare in terapie ABA ,Curs de formator de formatori.

Sunt licentiata in psihologie,master in psihologie la Universitatea Bucuresti.

De-a lungul timpului am ascultat povesti de viata, am empatizat cu fiecare client dorind ca acestia sa constientizeze ceea ce li se intampla si sa invete sa faca fata provocarilor: “Oamenii nu sunt afectati de ceea ce li se intampla,ci de modul cum inteleg ceea ce li se intampla.”Mintea umana este complexa si cateodata poate fi cel mai aprig dusman al nostru.De aceea este important sa stim ca avem puterea de a o controla intelegand mecanismele de functionare.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor m-am dedicat profesiei prin cursuri si specializari: Psihologie clinica,Interventii si terapii de scurta durata focalizate pe problema,Tehnici si metode de interventie comportamentala, Consiliere in dezvoltare personala, Dezvoltarea limbajului la copii-logopedie, Formare in terapie ABA ,Curs de formator de formatori.
De-a lungul timpului am ascultat povesti de viata, am empatizat cu fiecare client dorind ca acestia sa constientizeze ceea ce li se intampla si sa invete sa faca fata provocarilor: “Oamenii nu sunt afectati de ceea ce li se intampla,ci de modul cum inteleg ceea ce li se intampla.”Mintea umana este complexa si cateodata poate fi  cel mai aprig dusman al nostru.De aceea este important sa stim ca avem puterea de a o controla intelegand mecanismele de functionare.

Dezvoltarea personala  este o terapie extrem de esentiala pentru cunoasterea si dezvoltarea propriei persoane. Asa cum avem grija de trup (mergand la medic) tot asa trebuie sa procedam si cu sufletul atunci cand sufera apeland la psiholog –coach(dupa caz).

Pe langa evaluare ,terapie si consiliere in dezvoltare personala am fost atrasa de mecanismele vorbirii si astfel am luptat impreuna cu multe familii sa recuperez copiii cu nevoi speciale (autism,retard,intarziere mintala si de limbaj) dandu-le o sansa in viata.

Sunt pregatita sa-ti ofer ajutor,daca si tu esti pregatit sa lupti pentru tine.

Evaluare psihologica;

Consultanta psihologica;

Interventie / asistenta psihologica;

Terapie de scurta durata;

Managementul Furiei (Tehnici de relaxare);

Tulburari de comportament (comportament opozant, hiperactivitate);

Logopedie;

Terapia ABA;

Terapie ocupationala;

Terapii specifice persoanelor cu dizabilitati (Autism, sindrom Down, Retard mintal, intarziere in dezvoltarea limbajului);

Training;

Consiliere;

Stil de viata sanatos.

Disponibilitate.

Luni : 9 00 -18 00

Sambata 9 00 -13 00

Tarife.

Evaluare psihologica ( depresie,anxietate,stima de sine,etc) – 100 lei

Consultanta psihologica – 100 lei

Interventie / asistenta psihologica – 100 lei

Terapie psihologica (focalizata pe problema) – 100 lei

Tehnici de relaxare (managementul furiei) – 100 lei

Evaluare – interventie logopedica – 100 lei

Consiliere – consultanta in vederea recuperarii copiilor cu dizabilitati ( pentru familii ) – 120 lei

Nume/Prenume*

Email*

Subiectul mesajului

Mesajul dvs.

CONFIDENT isi propune sa promoveze sanatatea mintala si emotionala a oamenilor contribuind eficient la imbunatatirea calitatii vietii lor.

Pentru orice intrebari, nu ezitati sa ne contactati!