Gabriela MarinPsiholog, Psihoterapeut, Psiho-sexolog, Trainer, Coach.

Gabriela-Marin
Specializari
  • Cursul de Psihosexologie, institutul SPER, 2015
  • Formare in metoda te terapie de cuplu Imago Therapy, Hendrix Herville si Sophie Slade, Londra 2014
  • Formare continua in Psihoterapia sistemica de familie si cuplu , 2013, Cristian Petrescu, Bucuresti
  • Cursul de Sexologie clinica, sustinut la Universitatea de medicina si farmacie, Carol Davila, Bucuresti 2011
  • Seminar Hipnoză cu Dr. Jeffrey Zeig, fondatorul si presedintele Fundatiei Milton H. Erickson – SUA
  • Curs –Delivering 360-Degree Performance Feedback– e-learning curs

Psiholog, Psihoterapeut, Psiho-sexolog, trainer, coach.

Gabriela este psiholog, psihoterapeut specialist, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania

Licentiata in psihologie si medicina, si-a continuat formarea in domeniul psihoterapiei, urmand cursuri, formari si specializari in Psihoterapia Cognitiv-comportamentala, Hipnoza clinica si ericksoniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe resurse si solutii, Psihosexologie, Terapie sistemica de cuplu si familie, Coaching (metoda Cognitiv-Comportamental) , Terapia de cuplu – Imago Therapy cat si in metoda Emotional Focused Therapy, trainer de Eneagrama ( Enneagram Institute din New York)

Sunt mereu in cautarea fericirii, atat pentru mine cat si pentru cei din jur.

Sunt fascinata de potentialitatile extraordinare ale fiintei umane. Cred in capacitatea noastra de a deveni din ce in ce mai buni si mai fericiti daca ne dorim cu adevarat asta… pentru ca fericirea noastra nu depinde decat de noi.

Ca psihoterapeut si coach am inteles ca transformarea interioara este o necesitate in momentul in care ne dorim sa fim fericiti. Si cum dezvoltarea personala si transformarea personala nu sunt procese diferite, iata! Suntem obligati sa evoluam.

Psiholog, Psihoterapeut, Psiho-sexolog, trainer, coach.

Gabriela  este psiholog, psihoterapeut specialist, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania

Licentiata in psihologie si medicina, si-a continuat formarea in domeniul psihoterapiei, urmand cursuri, formari si specializari in Psihoterapia Cognitiv-comportamentala, Hipnoza clinica si ericksoniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe resurse si solutii,  Psihosexologie, Terapie sistemica de cuplu si  familie, Coaching (metoda Cognitiv-Comportamental) , Terapia de cuplu – Imago Therapy cat si in metoda Emotional Focused Therapy, trainer de Eneagrama ( Enneagram Institute din New York)

Sunt mereu in cautarea fericirii, atat pentru mine cat si pentru cei din jur. Sunt fascinata de potentialitatile extraordinare ale fiintei umane. Cred in capacitatea noastra de a deveni din ce in ce mai buni si mai fericiti daca ne dorim cu adevarat asta… pentru ca fericirea noastra nu depinde decat de noi.

Ca psihoterapeut si coach am inteles ca transformarea interioara este o necesitate in momentul in care ne dorim sa fim fericiti. Si cum dezvoltarea personala si transformarea personala nu sunt procese diferite, iata! Suntem obligati sa evoluam.

Am colaborat cu diverse publicatii si reviste: Unica, Click pentru femei, Cancan, Adevarul si cu numeroase site-uri: damaideparte.ro, unica.ro, empower.ro, armonianaturii.ro, sfatulmedicului.ro, etc.

Din dorinta de a impartasi cuplurilor din experienta si din adevarurile descoperite de mine de-a lungul anilor de formare am initiat in anul 2009 seria de workshopuri  ”Cum sa ai Relatii Fericite”, primele seminarii de acest gen din tara.

Si ce este cel mai important, este ca am reusit sa aplic pe mine si in relatia mea tot ceeea ce am invatat, astfel ca pot spune astazi ca sunt o sotie si o femeie fericita.

ALTE CURSURI  SI   SPECIALIZARI:

-Formare in terapia de cuplu Emotional Focused Therapy, formator Rebecca Jorgenssen, 2016

-Cursul de Psihosexologie, institutul SPER, 2015

-Formare in metoda te terapie de cuplu Imago Therapy, Hendrix Herville si Sophie Slade, Londra 2014

-Formare continua in Psihoterapia sistemica de familie si cuplu ,  2013, Cristian Petrescu, Bucuresti

– Cursul de Sexologie clinica, sustinut la Universitatea de medicina si farmacie, Carol Davila, Bucuresti 2011

– Formare Advanced Skills  in tehnica The Journey (Calatoria),  formator celebra autoare Brandon Bays,  Marea Britanie 2012

– Formare in tehnica de vindecare emotionala, mentala si sufleteasca a traumelor profunde Deep Memory Process Therapy, formator Mark Wentworth, Marea Britanie

– Curs postuniversitar – Optimizarea profesionala si personala prin Coachingul Cognitiv Comportamental, curs sustinut de International Coaching Institute, Cluj Napoca

– curs Relationships, Sex, Intimacy – Bucuresti, The School of Analytical and Cognitive Hypnotherapy, Sach International, prof. Jure Yoram Biechonski

– Seminar Hipnoză cu Dr. Jeffrey Zeig, fondatorul si presedintele Fundatiei Milton H. Erickson  – SUA

– Cursul pentru vindecarea emotionala “Connecting with your inner child”, The School of Analytical and Cognitive Hypnotherapy, Sach International, prof. Jure Yoram Biechonski

– curs de formare continua in Psihosexologie, formator Peter J. Hawkins, Marea Britanie, Jeno Vargha Laszlo si Gabriella Szabo

– Curs practic  – Adio, dar raman cu …mine – metoda de relationare ESPERE – travaliul de doliu (divort, separare, despartire, deces), psihosociolog si formator Jacques Salome, Franta.

– Certificat de trainer , am absolvit cursul de Formator de formatori, acreditare CNFPA,  
– curs pentru dezvoltarea EI, Emotional Inteligence for Personal Leadership Program curs sustinut de IHHP, Canada
– cursul de formare in Enneagram Professional Training, Enneagram Institute from New York,  formatori Don Riso si Russ Hudson, Greece

– curs –Delivering 360-Degree Performance Feedback– e-learning curs 

– Curs “Dezvoltarea calităţilor de lider prin Gestalterapie”, formator Andre Moreau

Tarif: 80 lei/workshop

Nume/Prenume*

Email*

Subiectul mesajului

Mesajul dvs.

CONFIDENT isi propune sa promoveze sanatatea mintala si emotionala a oamenilor contribuind eficient la imbunatatirea calitatii vietii lor.

Pentru orice intrebari, nu ezitati sa ne contactati!