Daniela DumitruPsiholog–psihoterapeut

Daniela-Dumitru
Specializari
  • Consiliere individuala
  • Psihoterapie cu CONFIDENT
  • Terapie de cuplu
  • Consiliere pentru copii si adolescenti
  • Terapia depresiei
  • Psiho-Sexologie
  • Terapie pentru doliu si pierdere
  • Consiliere pentru DEPENDENTE

Daniela este psiholog, psiholog clinician, psihoterapeut practicant in supervizare, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

A participat la diverse cursuri, conferinte nationale si internationale din domeniul psihoterapiei.

Licentiata in economie si psihologie, Daniela a ales sa se formeze pentru profesia de psiholog-psihoterapeut in Psihoterapie Integrativa, in cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa, sub egida Colegiului Psihologilor din Romania si Asociatiei Europene de Psihoterapie.

Daniela este psiholog, psiholog clinician si psihoterapeut cu competenta in psihoterapie integrativa, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Licentiata in psihologie, Daniela a ales sa se formeze pentru profesia de psiholog-psihoterapeut in psihoterapie integrativa in cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa, sub egida Colegiului Psihologilor din Romania si Asociatiei Europene de Psihoterapie. In cadrul acestei formari Daniela a parcurs diferite module precum Gestalt terapie, analiza tranzactionala, somatoterapie, psihoterapia atasamentului, terapie cognitiv-comportamentala, psihoterapie existentiala, hipnoza, terapie de cuplu, familie si copii.

De asemenea a participat la diverse alte cursuri, conferinte nationale si internationale din domeniul psihoterapiei.

Daniela lucreaza in prezent atat cu copii si adolescenti, cat si cu adulti, fie individual cat si in grupuri.

In lucrul cu copiii, tehnicile terapeutice utilizate pentru a-i ajuta sa exploreze lucrurile care ii tulbura, implica arta, jocul, desenul, pictura, papusile, marionetele, jucariile, povestile, basmele, metaforele terapeutice, poezia, fantezia, instrumentele muzicale, modelajul cu lut sau plastelina – materiale care le ofera un mediu sigur si natural. Pentru copii, jocul este un lucru serios, cu scop, prin care ei se dezvolta din punct de vedere mental, fizic si social si, prin joc, copiii au posibilitatea sa exploreze lucrurile care sunt suparatoare sau ingrijoratoare pentru ei, ceea ce ii ajuta sa se deblocheze si sa isi exprime sentimentele si emotiile pe care le traiesc.

In lucrul cu clientii, Daniela adapteaza la nevoile si personalitatea clientului diferitele concepte si tehnici specifice psihoterapiei.

De psihoterapia integrativa pot beneficia persoane cu probleme de relationare, emotionale, somatice, persoane cu tulburari diagnosticate psihiatric, persoane interesate de autocunoastere si optimizare personala sau persoane care vor sa evolueze spiritual.

In munca sa, Daniela ia in considerare unicitatea si diversitatea umana, abilitatile si resursele individuale, complexitatea nevoilor, a motivatiilor si a valorilor calauzitoare ale fiecaruia.

Ea percepe sarcina sa de terapeut ca pe aceea de a insoti clientul in calatoria sa de a obtine ceea ce isi doreste. Pentru aceasta ea isi ajuta clientul in a vedea situatia sa mai clar si cum face parte din ea, oferindu-i posibilitatea sa experimenteze noi cai de a face fata dificultatilor si provocarilor sale.

Stilul de lucru al Danielei poate fi descris ca fiind suportiv si empatic, plin de intelegere si de acceptare, dar si confruntativ, ceea ce ii permite clientului sa se cunoasca pe sine si sa evolueze intr-un mediu in care se simte sustinut.

Daniela s-a angajat la dezvoltarea si educatia omului privit ca intreg (corp, minte, suflet, spirit), misiunea sa fiind aceea de a ajuta, prin intermediul psihoterapiei integrative, pe cei care se confrunta cu diferite dificultati in viata lor personala, dar si pe cei care doresc sa se dezvolte personal sau spiritual.

Afilierile sale:

– Colegiul Psihologilor din Romania

– Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa

Consiliere individuala

Psihoterapie cu CONFIDENT

Terapie de cuplu

Terapie de familie

Consiliere pentru copii si adolescenti

Consiliere ONLINE

Terapia depresiei

Terapia anxietatii (atacuri de panica, fobii etc.)

Consiliere pentru Stima de sine scazuta, timiditate excesiva, inrosire (eritem pudic)

Psiho-Sexologie

Tulburari ale comportamentului alimentar (anorexie/bulimie). Terapie pentru scaderea in greutate

Terapie pentru doliu si pierdere

Consiliere pentru DEPENDENTE

Terapia dependentei de alcool/abuzului de alcool

Terapia Dependentei de sex

Consiliere Dependenta de jocuri de noroc

Consiliere Dependenta de pornografie

Psihoterapie pentru tulburari psihice/de personalitate: tulburare bipolara (maniaco-depresiva), personalitate Borderline, schizofrenie, paranoia etc.

Terapie singuratate, lipsa prietenilor sau a relatilor romantice;

Terapie crize spirituale; crize majore ale vietii, conflicte;

L-V: 9:00-21:00

S:     9:00-13:00

TARIFE SPECIALIST CONFIDENT Daniela Dumitru

Nr. crt. Serviciul prestat Preţ
Observaţii
1 Psihoterapie  integrativaindividuala – copii,adolescenti, adulti 80 lei 50 min

Nume/Prenume*

Email*

Subiectul mesajului

Mesajul dvs.

CONFIDENT isi propune sa promoveze sanatatea mintala si emotionala a oamenilor contribuind eficient la imbunatatirea calitatii vietii lor.

Pentru orice intrebari, nu ezitati sa ne contactati!