Aurel TudoraClinician autonom

Aurel-Tudora
Specializari
  • Consiliere/ psihoterapie online sau la cabinet, in orasul Ramnicu Valcea
  • Consiliere psihologica
  • Psihoterapie pentru copii si adolescenti
  • Psihoterapie de cuplu
  • Psihoterapie individuala pentru adulti

Licentiat in psihologie Universitatea Bucuresti, Aurel este un psiholog clinician cu peste 15 ani de experienta in domeniu atat in tara cat si in strainatate, din acest motiv acorda servicii psihologice atat in limba romana cat si italiana.

In prezent Aurel se pregateste sa devina trainer in Programare Neuro Lingvistica.

A creat un cadru adecvat unde poti sa-ti expui trairile existentiale in maxima confidentialiate, straduindu-se ca tu sa-ti gasesti armonia cu tine insuti si cu cei din jurul tau.

Psiholog clinician autonom , consilier dezvoltare personala ,formator.

Servicii psihologice in limba romana si italiana, ONLINE și la cabinet în orașul Râmnicu Vâlcea

Licentiat in psihologie Universitatea Bucuresti, Aurel este un psiholog clinician  cu peste 15 ani de experienta in domeniu  atat in tara cat si in strainatate, din acest motiv acorda servicii psihologice atat in limba romana cat si italiana.

In prezent Aurel se pregateste sa devina trainer in Programare Neuro Lingvistica.

A creat un cadru adecvat unde poti sa-ti expui trairile existentiale in maxima confidentialiate, straduindu-se ca tu sa-ti gasesti armonia cu tine insuti si cu cei din jurul tau.

De asemenea, Aurel a inregistrat multe  succese cu pacientii sai, oferindu-le acestora un nou echilibru emotional si reincredere in sine, o viata noua, intr-un cuvant.

Aurel are experiență în terapia depresiei, anxietății (inclusiv atacuri de panica), oferă modalități practice pentru a  fii eficient in realatiile cu ceilalti, pentru combaterea timidității, depășirea obstacolelor, autodefinire, creșterea încrederii în sine.

Copilul dumneavoastră are slabe rezultate scolare,  nu vă mai asculta , vă provoaca ingrijorare? Aurel va poate îndruma atât copilul să obțină rezultate mai bune, cât și să vă îmbunătățiți relația cu acesta.

Toxicodependenta ca fenomen social raspandit in randul tinerilor, este un subiect unde Aurel este specialist, având o experiență de peste 10 ani, ca psiholog clinician.

Este  autorul  si traducatorul a numeroase articole de specialitate.

Consiliere/ psihoterapie online sau la cabinet, in orasul Ramnicu Valcea.

Consiliere psihologica.

Psihoterapie individuala pentru adulti

Psihoterapie pentru copii si adolescenti

Psihoterapie de cuplu

Luni- Vineri.: 10.00-22.00

130 lei – 50 minute.

Nume/Prenume*

Email*

Subiectul mesajului

Mesajul dvs.

CONFIDENT isi propune sa promoveze sanatatea mintala si emotionala a oamenilor contribuind eficient la imbunatatirea calitatii vietii lor.

Pentru orice intrebari, nu ezitati sa ne contactati!