Consiliere/Psihoterapie Online

Psihoterapie online Psihoterapie / consiliere psihologica online

In urma solicitarilor primite de-alungul timpului, de a discuta direct prin intermediul internetului sau telefonic cu psihoterapeutul, am venit in intampinarea celor doritori cu aceste servicii de psihoterapie si consiliere online. Sedintele de psihoterapie/consiliere psihologica online reprezinta o modalitate noua, care tine pasul cu viteza secolului in care traim.
Acest tip de abordare se adreseaza persoanelor care calatoresc mult, care se confrunta cu tulburari de anxietate si nu reusesc inca sa iasa singuri din casa (cu agorafobie, care fac atacuri de panica), dar si celor care locuiesc in strainatate sau celor care vor pur si simplu sa fie eficiente in ce priveste managementul timpului personal. Sedintele online nu reprezinta un substitut pentru sedintele fata in fata, in cabinet cu terapeutul, ci doar o alternativa pentru un anumite situatii.
Pentru mai multe informatii despre cum se procedeaza pentru programare/plata online, vizitati: https://www.psihoterapieconfident.ro/?page_id=33
Servicii online si costuri Servicii online si costuri
1. Sedinte de psihoterapie online tip Video Conferinta (audio-video)

Acest tip de consiliere/terapie prin intermediul video-conferintei este o modalitate noua si la indemana celor care sunt familiarizati cu internetul. Astfel va conectati cu psihoterapeutul intr-o maniera cat mai apropiata de intalnirea reala in cabinet, fiind de departe cel mai eficient serviciu online. Pentru a va pune in legatura directa, in timp real cu psihoterapeutul, aveti nevoie de o conexiune buna la internet, o camera video tip webcam, un cont activ pe Skype si programul Skype instalat in calculator, sau messengerul de la Yahoo! Va trebui sa trimiteti cererea dumneavoastra prin formularul de la sectiunea “contact si localizare”, dupa care se face o programare de comun acord, in functie de preferintele dumneavoastra si de orele libere din agenda psihoterapeutului, urmand ca dupa virarea banilor reprezentand contravaloarea sedintei, sa intrati in direct cu psihoterapeutul, conform programarii. Acest tip de terapie se adreseaza persoanelor care sunt foarte ocupate si nu isi fac timp sa ajunga la cabinet, celor eficiente care prefera sa foloseasca timpul alocat deplasarii dus-intors de la cabinet pentru alte activitati, celor din afara Bucurestiului sau celor din strainatate. Persoanele care au folosit deja acest tip de consiliere au declarat ca s-au simtit confortabil si in siguranta pe parcursul sedintelor online.
O sedinta de psihoterapie/consiliere tip video-conferinta dureaza 50 minute si costa 100 lei in intervalul orar 9 AM – 8 PM si 40$ sau 35 euro intre orele 8 PM – 9 AM, ora Romaniei. Pentru plata in avans a 4 sedinte, veti beneficia de a 5-a sedinta gratuita.
Servicii online si costuri
 
2. Sedinte de psihoterapie / consiliere prin telefon
Este modalitatea cea mai la indemana pentru cineva care prefera sa se exprime mai degraba verbal decat prin intermediul intalnirii fata-in-fata cu psihoterapeutul, pentru cel care se afla la distanta si in imposibilitatea deplasarii in Bucuresti, pentru cei care inca nu se simt suficient de siguri pentru a se prezenta la o sedinta in cabinet.
O sedinta telefonica dureaza 50 minute si costa 100 de lei in intervalul orar 9 AM – 8 PM si 40$ sau 35 euro intre orele 8 PM – 9 AM, ora Romaniei. Pentru plata in avans a 4 sedinte, veti beneficia de a 5-a sedinta gratuita.
 
3. Sedinte audio sau dialog scris prin intermediului chatului, in timp real
Acest tip de sedinte se adreseaza celor care doresc sa se exprime verbal sau in scris si prefera sa ramana anonimi, celor care nu au posibilitatea contactului video. Pentru aceasta este nevoie de conexiune la internet si instalarea unui program de comunicare online precum Skype sau Messenger.
O sedinta de discutii online fara contact video, in timp real, dureaza 50 minute si costa 100 de lei in intervalul orar 9 AM – 8 PM si 40$ sau 35 euro intre orele 8 PM – 9 AM, ora Romaniei. Pentru plata in avans a 4 sedinte, veti beneficia de a 5-a sedinta gratuita.
Servicii online psihoterapie
 
4. Sedinte de psihoterapie / consiliere prin e-mail
Presupune transmiterea unui e-mail psihoterapeutului, iar acesta va raspunde la intrebarile sau solicitarile dumneavoastra in ce priveste problemele psihologice cu care va confruntati. Aceasta modalitate prezinta avantajul ca puteti sa va puneti ideile in ordine si sa le formulati mult mai bine atunci cand scrieti, puteti adauga/scoate cate ceva din text mai inainte de a trimite mesajul dar si a detalia atat de mult cat este necesar. Psihoterapeutul va va raspunde in cel mult 24 de ore de la primirea e-mailului dumneavoastra.
Costul unei sesiuni de dialog in scris care presupune un e-mail de la dumneavoastra si un e-mail de raspuns al psihoterapeutului costa 80 de lei. E-mailul dv. nu trebuie sa depaseasca 3 pagini in word.
Anularea unei programari
Va rugam sa luati in consideratie ca o sedinta odata platita, suma este nereturnabila. Este posibila insa reprogramarea sedintei anuntata cu cel putin 48 de ore inainte de data si ora programarii. Daca anularea / reprogramarea se face intre 48 de ore si 24 de ore, se va considera contravaloarea a o jumatate din sedinta. Daca anularea se face cu mai putin de 24 de ore fata de ora stabilita, sedinta va ramane oricum platita terapeutului.
 
Cum procedez ? Cum procedez?
Daca v-ati decis sa apelati la unul dintre serviciile de psihoterapie online, tot ce aveti de facut este sa urmati acesti pasi:
1. Trimiteti un email la contact@cabinetedepsihoterapie.ro mentionand tipul de serviciu online prin care doriti sa se desfasoare sedinta de psihoterapie/consiliere psihologica, sugerand totodata si data si ora la care ati prefera sa programati sedinta, dar si cateva cuvinte despre problema cu care va confruntati. Veti primi in cel mai scurt timp un raspuns de la psihoterapeut cu informatii in legatura cu modul de plata a sedintei (prin ordin de plata sau transfer bancar) si contul unde va fi virata suma. Programarea datei/orei va ramane ferma numai dupa achitarea sedintei.
Modalitatea mai eficienta este sa sunati la telefonul 0733.558.031Psihoterapie Online
2. In cazul in care ati ales un tip de sedinta ce presupune contactul video sau audio ori cel in scris in timp real printr-un messenger, va trebui sa va faceti un cont skype  (https://login.skype.com/account/signup-form?application=download&return_url=http://www.skype.com/go/downloading) si sa instalati programul skype pe calculatorul dv. sau sa downlodati yahoo messenger (http://messenger.yahoo.com/). Pentru video-conferinta va trebui sa aveti si o camera web instalata si eventual un sistem audio, in cazul in care camera nu este dotata cu asa ceva.
Modul de plata a sedintelor:
a) prin ORDIN DE PLATA in contul Cabinetului individual de psihologie Elena Cozma, deschis la Banca Transilvania sau
b) prin transfer bancar din contul dv. in contul cabinetului:
Cont cabinet: RO55 BTRL 0640 1202 F216 35XX
c) prin Paypal, accesand: http://www.cabinetdepsihoterapie.ro/cum_procedez.php

Lasă un răspuns