Aura Bayhan

Aura Bayhan

Aura este consilier pentru dezvoltare personala, cu Licenta in Psihologie si in formare in metoda de Comunicare Relationara e.s.p.e.r.e.
Mama a unui tinere adulte, intelege dinamica realatiei parinte copil dar si dinamica emotiilor noastre. Daca sunteti pregatiti sa aveti relatii vii si sanatoase cu oamenii din jurul voastru, sa traiti o viata fericita si sa va eliberati de emotiile negative ce nu aduc beneficii, Aura va poate insoti pe acest drum.

Aura este o persoana pozitiva, intuitiva cu bune abilitati de comunicare, ascultare activa, formate si in profesia de mediator.
Cu un spirit empatic recunoscut, Aura iti poate oferi intr-un cadru confidential, increderea de care ai nevoie pentru a gasi solutiile la dificultatile intampinate atat in plan personal cat si profesional.

Consiliere individuala pentru:

  • a intelege sa gestionezi momentele de dificultate din viata ta
  • a avea mai multa incredere, energie si pofta de viata
  • a imbunatatii stima de sine
  • a gestiona conflictele si a repera modalitatile disfunctionale de comunicare care antreneaza suferintele din viata ta.
  • a imbunatati abilitatile de relationare cu cei din jur

Consiliere copii

Doliu

Depresie

Anxietate

Tulburari alimentare

Luni – Joi: 12.00 – 18.00

Sambata: 12.00 – 15.00

Formular de contact

Beneficiati de consiliere gratuita:

Selectati metoda prin care doriti sa beneficiati de consiliere gratuita:

*In cazul in care selectati varianta a) ID Skype, va rugam sa completati campul de mai jos:
ID Skype:

CONFIDENT isi propune sa promoveze sanatatea mintala si emotionala a oamenilor contribuind eficient la imbunatatirea calitatii vietii lor.